ISOLATIE

van Dijk-Dunning Isolatie is een professioneel bedrijf dat naast het aanbrengen van isolatieglas, ook vloer- en spouwmuurisolatie werkzaamheden uitvoert

 

Zelfs als ramen en kozijnen nog niet aan vervanging toe zijn, kan dubbel glas of hoog rendementglas al rendabel zijn. Maar met een goede spouwmuur- of vloerisolatie wordt het rendement van een dergelijke investering pas echt effectief. U kunt daarmee nog meer besparen op uw energierekening. Uit onderzoek van Milieu Centraal is gebleken dat een goede isolatie van uw woning vergelijkbaar is met een rendement van zeven tot twaalf procent op een spaarrekening.

 

 

Vakmanschap:

Ons bedrijf beschikt over een ruim, divers en compleet aanbod in producten en diensten. Of het nu gaat om bestaande bouw of nieuwbouw, voor ieder object kunnen wij een passende oplossing bieden om de isolatiewaarde van uw woning te verbeteren.

 

Wij leveren en plaatsen verschillende soorten isolerend glas, met verschillende isolatiewaarden. Daarnaast of in combinatie kunnen wij de vloer- en spouwmuur aanbrengen, met een garantie van 10 jaar op de kwaliteit van de producten en een vakkundige uitvoering. Wij zijn niet gebonden aan één product of merk, maar zijn doorlopend op zoek naar de nieuwste en vooral de beste oplossingen. 

 

Welk materiaal wordt toegepast is geheel afhankelijk van de situatie en wensen. Vloeren kunnen we isoleren met polyurethaan, parels, luchtkussenfolie of isolatiechips. Tot de opties voor spouwmuurisolatie hoort  o.a. HR parels, inblaaswol maar ook isolatieschuim. Een nieuw innovatief materiaal dat door de stevigheid, niet lekt bij het aanbrengen en uitstekend hecht.

 

Het resultaat is;

  • Een perfecte afdichting door naadloze isolatie
  • Schoner omdat geen lekkage ontstaat door kieren en gaten
  • Schimmel en vocht krijgen geen kans
  • Boorgaten vanaf slechts 14 mm zijn voldoende

 

Welke optie voor uw woning of pand het meest geschikt is? Van Dijk-Dunning Isolatie komt graag langs voor een inspectie en een advies op maat.

 

Vraag vrijblijvend een inspectie en advies aan.

 

muurisolatie
vloerisolatie